Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Utiliteitsinstallatie Quadrant Venray

RETAM elektrotechniek leverde en installeerde de totale elektrotechnische installaties van dit bedrijfsverzamelgebouw te Venray.

Op het Venrayse bedrijventerrein het Keizersveld is dit nieuwbouw bedrijvenpark gerealiseerd, bestaande uit een 4-tal bedrijfsruimtes. Het bedrijvenpark krijgt de naam “Het Quadrant”. RETAM verzorgde voor dit complex alle elektrotechnische installaties.

Utiliteitsinstallatie 4 bedrijfspanden

RETAM elektrotechniek leverde en installeerde de totale elektrotechnische installaties van dit bedrijfsverzamelgebouw te Venray. In deze bedrijfsunits zijn moderne technieken toegepast. Denk hierbij aan een bussysteem met centrale schakeling voor alle verlichting en energiezuinige LED verlichting.

Dit project hebben we gerealiseerd als nevenaannemer met bouwbedrijf Adriaans en Heesmans installatietechniek uit Helmond.

Onderhoud

De komende jaren onderhoudt RETAM deze installatie ook, zodat de huurders van deze panden op elektrotechnisch vlak compleet ontzorgt zijn. Eveneens voorziet RETAM deze installaties van de noodzakelijke keuringen, en blijft RETAM technisch beheerder van de installaties. Hiermee is de opdrachtgever verzekerd van een betrouwbare oplossing.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×