Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Over ons

RETAM elektrotechniek - voor al uw elektrotechnische en besturingstechnische installaties.

Elektrotechnisch advies op maat en volledige ontzorging

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van elektrotechniek? RETAM pakt kleine en grote projecten met beide handen aan. Wij zijn een modern elektrotechnisch bedrijf dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige uitvoering en service.

RETAM is in 2006 opgericht door Guido Roosenhart en staat voor Roosenhart Elektro Technisch Advies & Management. Onze dienstverlening is breed: van advies op maat tot het aanleggen en onderhouden van installaties, en het 24/7 verhelpen van storingen. Onze enorme schat aan vakkennis draagt eraan bij dat we u volledig kunnen ontzorgen op verschillende elektrotechnische gebieden.

Erkend installateur en erkend leerbedrijf

Door de jaren heen is RETAM een bekende speler geworden op het gebied van elektrotechniek, maar mogelijk kent u ons ook van RETAM slagboomservice. RETAM is een Sterkin Erkend installateur en beschikt over een VCA certificaat voor de uitvoering van elektrotechnische projecten. Tevens zijn we een Kenteq erkend leerbedrijf.

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Maak kennis met de oplossingen die we verzorgen of neem direct contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×