Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Utiliteitsinstallaties

RETAM draagt zorg voor uw complete installatie. Van ontwerp tot uitvoering en van service tot onderhoud, geheel afgestemd op uw situatie en specifieke wensen.

Maatoplossingen in utiliteitsinstallaties

Als het om utiliteitsinstallaties gaat, verzorgt RETAM uitsluitend maatoplossingen. Geen installatie is gelijk. Dat geldt zowel voor utiliteitsinstallaties in industriële omgevingen als in kantooromgevingen. Uiteraard is regelmatig onderhoud van utiliteitsinstallaties van groot belang voor uw bedrijf. RETAM draagt zorg voor uw complete installatie, met een passend advies voor bijvoorbeeld licht- en krachtinstallaties, verlichting, data en telecominstallaties, noodverlichting of NEN keuringen.

Licht- en krachtinstallaties

Ondanks het feit dat het grootste deel van deze utiliteitsinstallaties is onttrokken aan het oog, zijn licht- en krachtinstallaties niet meer weg te denken uit uw zakelijke omgeving. Van verdeelinstallatie tot krachtaansluiting voor uw machines en van spanningsrail tot de wandcontactdoos voor uw pc.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen op het gebied van utiliteitsinstallaties? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×