Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Gebouwautomatisering

Dankzij gebouwautomatisering bespaart u veel geld, tijd en moeite. Daarnaast verhoogt u het comfort en de veiligheid van uw bedrijfspand.

Gebouwautomatisering

Moet u op uw vrije dag naar de zaak om te controleren of alles wel goed op slot zit en het alarm is ingeschakeld? De verlichting is uitgeschakeld? De verwarming in nachtstand staat? Als u RETAM inschakelt voor uw gebouwautomatisering is dat verleden tijd. Bovendien draagt gebouwautomatisering bij aan het groene imago van uw bedrijf.

Gebouwautomatisering volgens NEN normen

Een ander voordeel van gebouwautomatisering is dat u eenvoudiger kunt voldoen aan de NEN normen die aan uw bedrijf worden gesteld met betrekking tot veiligheid en arbo. U bent niet meer gebonden aan complexe procedures.

Wilt u meer weten over gebouwautomatisering en de mogelijkheden binnen uw bedrijf? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×