Direct contact?

Stuur ons een bericht op WhatsApp

Elektro serviceplan

Uw technische dienst uitbesteden?

Het elektro serviceplan van RETAM

Als u dit wenst, fungeert RETAM als uw technische dienst! Een ideale oplossing voor productie omgevingen, fabrieken en bedrijven zonder een eigen technische dienst. Of als verlengstuk van uw eigen technische dienst, waarbij u kan rekenen op onze expertise.

Wij stellen, samen met u, een elektro serviceplan op wat past bij uw bedrijfsvoering.

De kracht van ons elektro serviceplan zit vooral in onze service: we zetten alles in het werk om elk technisch probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen. Het is dé uitdaging van onze specialisten! Uiteraard is onze technische expertise up-to-date; we weten wat er in de markt speelt.

Werkzaamheden binnen het elektro serviceplan

U kunt uw technische dienst volledig bij ons onderbrengen. Hiervoor werken we samen met vaste partners, waarbij u altijd één vast aanspreekpunt heeft. U kunt ervoor kiezen om het onderhoud van uw elektrotechnische installaties en/of machinepark door ons te laten verzorgen, in combinatie met onze 24/7 storingsdienst. Het is ook mogelijk om alleen gebruik te maken van de storingsdienst.

Welke technische ondersteuning heeft uw bedrijf nodig? Wij stellen een passend elektro serviceplan op. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

0492-840323 info@retam.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×